Hou uw viervoeter in topvorm.
Geef uw hond tijdig de nodige vaccinaties.
Meer weten
  • Zowel behandeling als hospitalisatie
  • Lasertherapie op maat
  • Huisbezoek mogelijk

Castratie in Hoogstraten

Wilt u een castratie of een sterilisatie laten uitvoeren bij uw viervoeter in de buurt van Hoogstraten? Dan zit u juist bij Dierenarts Vandekeybus in Meer. Merkt u dat uw huisdier gedragsproblemen heeft? Dan zijn de gedragsproblemen potentieel op te lossen met een castratie bij uw viervoeter in onze praktijk in Hoogstraten.

Bent u opzoek naar een dierenarts in Hoogstraten?

Neem nu contact op met ons!

Castratie en sterilisatie bij gedragsproblemen in onze praktijk van Hoogstraten

De gedragsproblemen van uw geliefd huisdier zijn nooit leuk. Daar bestaan verschillende oplossingen voor. Enerzijds kunnen sommige problemen effectief en snel opgelost worden door gedragstherapie dat u bij ons vindt. Anderzijds is het mogelijk dat er een meer permanente oplossing nodig is, zoals castratie. Wist u dat door deze gedragsproblemen katten soms verdwijnen? Daarom moet u naast de castratie of sterilisatie, ook kijken voor het chippen van uw kat. Zo houdt u uw geliefd huisdier veilig.

De voordelen van castratie in onze praktijk van Hoogstraten

De castratie of sterilisatie, die we uitvoeren in onze praktijk in Hoogstraten, heeft invloed op de gezondheid van uw huisdier. Bij reuen vermindert het mogelijke agressieprobleem, de kans op tumoren verkleint en u heeft geen ongewenste nesten wanneer uw huisdier een andere hond bevrucht. Bij teefjes worden ze niet meer loops, is er geen kans op baarmoederontsteking en worden ze vaak kalmer. Bij ons worden uw huisdieren voor en na deze operatie goed verzorgd in onze praktijk, zodat ze blij weer naar huis kunnen.

Neem
contact op:
Gestelsestraat 41
2321 Meer
Kaart