Hou uw viervoeter in topvorm.
Geef uw hond tijdig de nodige vaccinaties.
Meer weten
  • Zowel behandeling als hospitalisatie
  • Lasertherapie op maat
  • Huisbezoek mogelijk

Castratie nabij Breda

Wij voeren een castratie en sterilisatie uit bij uw hond in onze praktijk in Meer, nabij Breda. Denkt u dat uw hond dit nodig heeft? Als u wilt voorkomen dat uw hond puppy’s krijgt dan is dit een heel goede oplossing. Er is natuurlijk meer dan dat. Soms heeft uw huisdier gedragsproblemen doordat ze niet gecastreerd of gesteriliseerd zijn. Lees hieronder meer waarom de castratie of sterilisatie in de buurt van Breda gunstig is!

Bent u opzoek naar een dierenarts in Breda?

Neem nu contact op met ons!

Wij voeren de castratie van uw huisdier deskundig uit in de omgeving van Breda

Wanneer u een hond adopteert kan het zijn dat u verplicht het dier moet castreren of steriliseren. Of wilt u voorkomen dat uw viervoeter nakomelingen produceert? Een teefje kan ook veel last hebben van haar loopsheid en een sterilisatie in de buurt van Breda kan hierdoor ook gezondheidsproblemen voorkomen. Ook hebben reuen soms last van gedragsproblemen die met therapie niet op te lossen zijn. Het zijn allemaal uitstekende redenen om een castratie of sterilisatie uit te laten voeren door ons in Meer, nabij Breda. Wilt u uw hond zijn gezondheid op nog een andere manier beschermen? Dan volgt u best het vaccinatieschema.

Kies voor onze praktijk voor uw huisdier te verzorgen

Na een castratie of sterilisatie in regio Breda moet uw hond herstellen van deze operatie. Ook daar helpen we bij, door lasertherapie toe te passen. De wond van uw viervoeter geneest sneller en dan kan uw hond sneller weer spelen en plezier maken. Contacteer Dierenarts Vandekeybus in België hiervoor door te bellen naar +32 3 314 12 00 of stuur een mail naar info@dierenartsvandekeybus.be!

Neem
contact op:
Gestelsestraat 41
2321 Meer
Kaart