Hou uw viervoeter in topvorm.
Geef uw hond tijdig de nodige vaccinaties.
Meer weten
  • Zowel behandeling als hospitalisatie
  • Lasertherapie op maat
  • Huisbezoek mogelijk

Operatie voor een hond in Hoogstraten

Bent u op zoek naar een dierenartsenpraktijk voor de operatie van uw hond in de buurt van Meer, Hoogstraten? Reken dan op de service van Dierenarts Vandekeybus. We maken het uw hond zo comfortabel mogelijk, zodat u uw trouwe viervoeter gerust kunt achterlaten bij ons. Lees hieronder meer over wat we allemaal doen.

Bent u opzoek naar een dierenarts in Hoogstraten?

Neem nu contact op met ons!

Wij doen de operatie van uw hond in de omgeving van Hoogstraten

Heeft uw hond ergens een kwaaltje dat dringend met een operatie aangepakt moet worden? Wij geven uw hond de zorg die hij of zij nodig heeft. Zowel voor als tijdens en na de operatie in Meer, Hoogstraten doen we er alles aan zodat uw hond het zo comfortabel mogelijk heeft. Het kan gaan om een castratie of een sterilisatie. Bij ons is uw hond in goede handen en lossen we het probleem zo snel mogelijk op. We houden u tijdens heel het proces op de hoogte. Heeft uw hond een vorm van artrose? Dat pakken we ook aan.

Contacteer ons en plan een operatie in

Heeft u vragen bij de operatie of alles errond? Wij beantwoorden ze allemaal, het gaat tenslotte over uw geliefd huisdier. Neem daarom vandaag nog contact op met ons via het contactformulier! U kunt de operatie van uw hond in Hoogstraten ook inplannen door te mailen naar info@dierenartsvandekeybus.be of te bellen naar +32 3 314 12 00.

Neem
contact op:
Gestelsestraat 41
2321 Meer
Kaart